Per Spile Trudslev den 28-08-2015
    Hej alle

Så var det dagen hvor skolen fyldte 5 år!

Tillykke med det til alle, der hver dag gør det til den bedste skole i hovedstadsområdet og Brøndby kommune :-)

Dagen er gået med hyggeligt samvær, kage og trylleri i Indskolingen og flødeboller og slik i Overbygningen.

Rigtig god weekend til alle!

Per
    Jeanette Olsen den 26-08-2015

Kom til bordtennisopvisning i

Glostrup Shoppingcenter, spil mod en bordtennisrobot og vind fede præmier i vores turnering.

Lørdag den 5. september 2015 kl. 12-13 og 13-14 afholder Brøndby Bordtennis Club en bordtennisopvisning i Glostrup Shoppingcenter efterfulgt af en turnering, hvor alle er velkomne til at deltage. De første 100 deltagere vil få en medalje og der vil yderligere være præmier som vores sponsorer har stillet til rådighed til arrangementet, heriblandt gavekort, vin, drikkedunke og meget mere. Der vil også være mulighed for at snakke med vores trænere og høre mere om klubben.

Besøg Brøndby Bordtennis Clubs hjemmeside på:

www.brondbybordtennisclub.dk

Per Spile Trudslev den 25-08-2015
    Hej alle

Se på nedenstående link hvordan Brøndby Strand Skole klarer sig både nationalt og lokalt :-)

Per
    Per Spile Trudslev den 25-08-2015

Løb i kulturens tegn i Brøndby Strand
    Søndag den 13. september afholdes for andet år Kulturløbet i Brøndby Strand. Løbet, der er gratis at deltage i, blev en stor succes sidste år. Denne gang er konceptet udvidet med flere distancer, efterspurgt af deltagerne, og ruterne kan som noget nyt findes på forhånd på træningssitet Endomondo.com. Der er to ruter, en på 5 km og en på knap 2 km. Begge ruter kan løbes to gange, så der er fire distancer fra 2-10 km.

Forfriskninger m.m.
    Der vil selvfølgelig være forfriskninger til deltagerne. Blandt andet kommer JuiceService, kendt fra GO’ morgen Danmark på TV 2, og laver økologisk friskpresset juice. På en del af ruten vil man kunne stoppe op og tage et slag Minigolf eller Petanque, og dygtige elever fra Brøndby Musikskole leverer musikalsk underholdning, når man er kommet over målstregen. Der er med andre ord lagt op til en skøn dag med bevægelse og kulturel underholdning for hele familien.

Sted: Kulturhuet Brønden, Brøndby Strand Centrum 60
    Check in fra kl. 10:00, Løbet starter kl. 11:00
    Gratis billetter og mere info på www.oplevbrondby.dk
    Løbet er tilrettelagt af Kulturhuset Brønden i samarbejde med Netværkskontoret i Brøndby Strand

Se nedenstående link:

• Lene Landtved den 25-08-2015
    Skole fotografering

Vi skal fotografere dit barn på Brøndby Strand Skole i dagene 31. august til 4. september.

I kan på vedlagte skema se hvilken dag de enkelte klasser skal fotograferes.

Vi fotograferer på hvid baggrund, som giver et lyst, klart og tidsløst udtryk i billedet. Det vil derfor være en god ide, at undgå helt hvidt tøj.

Jeres barn får samme dag de bliver fotograferet en seddel med hjem. På denne seddel kan I finde de oplysninger I skal bruge, for at komme ind på vores hjemmeside og se billederne. Billederne vil være klar senest 48 timer efter vi har fotograferet dit barn.

I vores shop har I mulighed for at købe portrætter og klassebilleder. Systemet er lavet på den måde, at man betaler et fotograferingsgebyr på 99,-, hvorefter man har adgange til at købe billeder helt ned til 20,- pr. stk.

Hvis man kun ønsker klassebilledet skal man IKKE betalte fotograferingsgebyr.

Fotograferingsgebyret betales KUN 1. gang man køber portrætter.

Skulle Jeres login seddel være bortkommet, kan I kontakte os ved at benytte kontaktformularen på vores hjemmeside
    WWW.BILLEDEBESTILLING.DK

Vi ønsker jer god fornøjelse med billederne.

Studie 30
    Studie 30 · Marielundvej 30 · 2730 Herlev · salg@studie30.dk · Cvr-32403778
    Per Spile Trudslev den 12-08-2015
    Hej alle

Se nedenstående link til TV2 Lorry, om hvordan Brøndby Kommune har løftet børnenes faglige niveau i perioden 2010-2014.

Per S. Trudslev
    Per Spile Trudslev den 10-08-2015

Kære Alle forældre!

Søndag d. 6. september samler Red Barnet ind til børn i nød, og det er en perfekt mulighed for at lære sine børn at man sagtens kan gøre en forskel for andre børn i nød - også selvom man selv kun er et barn.

Det tager normalt 3 timer at gennemføre indsamlingen - men hvis familien slår sig sammen kan man jo dele ruten imellem sig og gennemføre på kortere tid.

I kan tilmelde jer selv eller jeres barn på:

...og læse mere om indsamlingen på Red Barnets hjemmeside:

Lærerne har desuden fået adgang til undervisningsmateriale, og det er ikke utænkeligt at nogle klasser således vil have tema om børn i nød. Hvis jeres barns klasse vil benytte undervisningsmaterialet, hører I nærmere direkte fra læreren.

Hvis der er klasser der gerne vil konkurrere med hinanden indbyrdes vil vi meget gerne udlevere "Klassecertifikater" over det samlede beløb som klassen har fået samlet ind. Derudover får hver enkelt indsamler naturligvis også et officielt certifikat som bevis og som tak for indsatsen.

Louise Vinther Alis
    Medlem af Skolebestyrelsen på Brøndby Strand Skole

Velkommen tilbage til alle!

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen nu er forskellige.

Kontoret

• 31-08-2015