Mangfoldigheds-maleri bliver i Brøndby Strand

Brøndbys borgmester Kent Magelund købte som privatperson Salim Assi’s store flotte maleri fra demonstrationen i Brøndby Strand.  Han har nu foræret det til Brøndby Strand Skole og det vækker glæde hos skoleeleverne.

Per Spile Trudslev den 24-04-2017
    Hej alle

På vegne af hele skolen, både børn, personale og ledelse, siger vi tak for endnu en super dag og aften med "Gør en verden til forskel".

Igen blev der samlet ind både i løbet af dagen og til aften, og til trods for at vi ikke kender det nøjagtige beløb endnu, så bliver det i hvert fald tæt på 30.000 kroner, som i år går ubeskåret til Læger uden grænser.

Tak for både jeres tilskud til indsamlingen, og ikke mindst godt selskab i både Indskoling og Overbygning.

En særlig tak også til både offentlige og private virksomheder, der tog imod vores børns arbejdskraft på en dag som i dag.

Mvh.
    Per S. Trudslev

Velkommen !

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen er forskellige.

Mvh. Kontoret