Følg skolen på Facebook

I kan nu følge skolen på facebook, hvor I kan se lidt om vores gøren og laden:  https://www.facebook.com/Brondbystrandskole/

Per Spile Trudslev den 05-02-2018
    Hej alle

Onsdag d. 21. marts afholdes Skolebestyrelsens og Forældreforeningens årsberetning samt oplæg og workshop omkring kontakt mellem forældre og skole.

Alle er velkomne, men vi ser meget gerne, at alle kontaktforældre deltager, så de kan bringe det ud i klasserne efterfølgende ved de næstkommende forældremøder.

Kl. 19:00
    Kl. 19:15
    Kl. 19:30
    Kl. 19:35
    Kl. 19:45
    Kl. 19:50
    Årsberetning SB
    Årsberetning FF
    kontaktforældre-rollen
    Dagsorden for forældremøder
    Kommende valg til SB
    Kaffe pause
    Kl. 20:00 Workshop om kontakt ml. forældre/skole
    Kl. 20:45 Afslutning

Mvh.
    Skolebestyrelsen
    Per Spile Trudslev den 13-12-2017
    Hej alle

Efter jul, mere præcist d. 8. januar, bliver der mulighed for at få leveret mad på skolen fra www.hctorvekokken.dk.

Foreløbig er der tale om en forsøgsordning, som skolen igangsætter sammen med Skolebestyrelsen og Torvekokken.

I kan allerede nu oprette jer på hjemmesiden www.hctorvekokken.dk (husk at vælge den rigtige skole og afdeling) og dermed bestille, se udbud og priser - I kan også læse om maden i de vedhæftede filer.

I Indskolingen udleveres maden sammen med mælken og bringes til klassen af mælkehenterne.

I Overbygningen udleveres maden til de enkelte elever der har bestilt, udleveringen foregår samme sted som mælkeudlevering.

Mvh.
    Per

Velkommen !

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen er forskellige.

Mvh. Kontoret