Følg skolen på Facebook

I kan nu følge skolen på facebook, hvor I kan se lidt om vores gøren og laden:  https://www.facebook.com/Brondbystrandskole/

Per Spile Trudslev den 28-06-2018
    Kære elever og forældre

Efter lidt mere end fire år på Brøndby Strand Skole skal jeg hermed meddele, at jeg stopper som skoleleder, og min sidste arbejdsdag på skolen således bliver tirsdag d. 31. juli.

Jeg vil godt understrege, at jeg har været meget glad for mine år på Brøndby Strand Skole, og ikke mindst for samarbejdet med jer.

Jeg ønsker jer alle alt mulig held og lykke med skolen - fortsæt med at være de gode elever og forældre I er!

I ønskes alle en dejlig og forhåbentlig fortsat solrig sommer :-)

Mvh.
    Per
    Per Spile Trudslev den 29-06-2018
    Kære elever og forældre

I ønskes alle en dejlig og forhåbentlig fortsat solrig sommer :-)

Mvh.
    Per
    Lene Landtved den 26-06-2018

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!
    Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
    Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

Mejeriforeningen
    Danish Dairy Board
    Agro Food Park 13, 8200 Århus N
    www.mejeri.dk
    www.skolemaelk.dk

Velkommen !

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen er forskellige.

Mvh. Kontoret