• Lene Landtved den 27-03-2015

Påskeharen ønsker alle en god påske
    Per Spile Trudslev den 27-03-2015
    6.150.000 kroner fra A. P. Møller Fonden skal gøre skolebørnene dygtigere

Vallensbæk, Brøndby og Glostrup Kommuner har modtaget en donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal, så elevernes læring øges og bliver mere synlig både for dem selv, deres forældre og deres lærere.

Lærerne skal uddannes i at arbejde med synlige læringsmål i deres undervisning, hvilket netop er folkeskolereformens intention. Formålet med indsatsen er at synliggøre elevernes læring over for eleverne selv, forældre, lærere, skoleledelse og politikere. Når eleverne ved, hvad de skal lære, hvordan de lærer det, og hvad de bliver målt på, har de lettere ved at forstå kravene og arbejde målrettet med at lære. Samtidig bliver det mere tydeligt for dem, hvad de rent faktisk lærer, og det motiverer dem til at ville lære mere.

Med denne glædelige meddelelse ønskes I alle en rigtig god påske, og vi glæder os til at se børn og personale tirsdag d. 7. april igen.

Mvh.
    Per S. Trudslev
    Per Spile Trudslev den 27-03-2015
    Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab

Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.

Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.

Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.

Velkommen tilbage til alle!

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen nu er forskellige.

Mvh.

Kontoret