Per Spile Trudslev den 30-06-2015
    Hej alle

Så er sommerferien godt i gang, og vi håber I alle nyder den, og det forhåbentlig snart gode vejr :-)

Efter sommerferien mødes vi igen:

Onsdag d. 12. august

1.-6. klasse: 8.45-11.30

7.-9. klasse: 8.45-11.15

De nye 0. klasser møder efter nedenstående plan torsdag d. 13. august

Gult spor: 8.30-10.00 i drengenes gymnastiksal sammen med forældre.

Rødt spor: 10.30-12.00 i drengenes gymnastiksal sammen med forældre.

Blåt spor: 12.30-14.00 i drengenes gymnastiksal sammen med forældre.

På vegne af hele skolen og dens personale ønskes I en rigtig god sommerferie!

Vel mødt til skoleåret 2015-16
    Per S. Trudslev
    Per Spile Trudslev den 30-06-2015

Tandlæge i sommerferien

Brøndby Tandpleje holder sommerferielukket fra mandag d. 29. juni til og med fredag d. 31. juli.

Vi har vagtåben i uge 28.

I resten af ferieperioden uge 27 og ugerne 29, 30 og 31 er der etableret vagtordning med Albertslund, Glostrup, Høje Taastrup og Ishøj.

Hvis dit barn får tandpine mens vi har ferielukket, henviser telefonsvareren på telefon  43 28 26 40 til en af de kommuner, som vi har vagtaftale med.

Klinikken vil være åben mellem kl. 8 - 15. Vi vil blot bede dig om at ringe og aftale en tid inden kl. 10, hvis du ønsker tid samme dag. I telefonen vil du få oplyst, hvor du skal henvende dig.

Hvis du har brug får tandlæge uden for åbningstiden, kan du kontakte Den Regionale Tandlægevagt på telf. 70 25 00 41, hvor du vil blive stillet om til en tandlægevagt, eller du kan kontakte akuttelf. 1813.

Det er gratis at benytte tandlægevagt og privat tandlæge, men husk at medbringe sygesikringsbevis.

Per Spile Trudslev den 25-06-2015
    Hej alle

Hermed årets sommerbrev fra skolen :-)

Per
    Per Spile Trudslev den 17-06-2015

Hej alle

Brøndby Kommune har modtaget en gave, der blev afleveret på rådhuset, men da borgmesteren og øvrige  ikke umiddelbart skulle bruge den, er den meget venligt givet denne videre til Brøndby Strand Skoles skaterområde :-)

Rampen er en gave fra Den Nationale Platform for Gadeidræt, der arbejder for at støtte op om gadeidrætten i Danmark. Som led i en landdækkende kampagne har de foræret 60 af landets kommuner en skateboardrampe, for at få flere børn og unge til at være fysisk aktive på gadeplan. Tanken er, at ramperne skal skabe positiv opmærksomhed og få landets kommuner og politikerne på Christiansborg til at huske gadeidrætten.

Vel mødt på ramperne ved Dyringparken!

Per

PS: Se vedhæftede foto

Velkommen tilbage til alle!

Bemærk at ringetiderne i Indskolingen og Overbygningen nu er forskellige.

Kontoret